Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Около 13:25 на бул. България и бул. Гоце делчев светло синя 145ца СА7334** на мястото на третия стоб бял надпис LISAN SERVICE Продължи направо,а аз чаках за ляв завой ....

Comment

• Вчера (нарочно не упоменавам кога, за да няма ) колегата VFTI се беше паркирал на ул."Христо Вакарелски". Днес около 17.00 сива 145-ца СА1733КА на бул."Г. Софийски", дали е някой от форума?
      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Вчера към 22:+- бяхме спряли 2ма алфаджий на околовръстен път,отсечката на бул.България ,към драгалевци.Покрай нас мина Сив Металик 145-ца и свирна приятелски интересува ме кои беше хаха
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Снощи около 00:00 часа черна 156-ца беше спряла до центъра по хигиена и шофера лепеше някакви плакати по стълбовете. Някой да се познава по това описание?
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Вчера в Габрово около 10:20 светло синя 147 JTD с номер 2384 или нещо от сорта,леко щеше да ме качи на капака колежката да си признава коя е....

Comment

• Петко(KGB) вчера го видях на бул.България точно преди Билла посока центъра.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Катастрофирала 156, седяща вече 3-4 дни пред блок 246 в жк.Надежда?
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• ранобудното забелязано на Сребърна по здрач в понеделник нямах време да бипна, че зеления светофар ме подхвана
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Вчера по обяд една червена 33 ми даде път на гадното Т-образно на Ал. Малинов малко след "пътеките".Мерси колега
                    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                    sigpic

Comment

• Два пъти засичам черен софийски Вагон 3414 с форумния стикер на задното стъкло около Патриарха и Витошка - онзи ден вечерта и днес сутринта.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• днес в 7:30ч сутринта червена алфа 155 mitaka_111 пишеше на задната брояня уловен в гр.Казанлък до поделението!!!
                        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Oт няколко дни на улицата пред блока ми (61-ви, Дружба) спира една 147 с новия фейс - тъмносив металик, JTDm с лепенка "Extreme Tuning" на задния прозорец и номер 2920 или нещо такова.
                          Да се обажда кой е и да ходим да лочим бира - все пак, моята кола е от другата страна на улицата, срамота е да не се знаем.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Колега Fear вчера на светофара преди бившия "Трол" профуча покрай мене докато бутах един жълт хлОпел

една страхотна 75 винено червена СА5504** зад пазара на Младост1
                            Last edited by reptli; d.m.y г., 11:41.
                            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                            sigpic

Comment

• Къде е това, че този бивш "Трол" нищо не ми говори?
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Дивака засечен около Красна поляна преди час и половина

Comment

Working...
                                X